Colecție de la femei creative. 5 kg ardei si gogosari de toate culorile, 2 kg morcov, 1 kg radacina de patrunjel, 1 kg telina radacina cu tot cu frunze, patrunjel verde cat doriti, 1 l ulei, 1 lg sare pentru muraturi, conservant.
Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult
Eu pun varza alba si rosie,morcov,telina,conopida si 1 sau 2 gogosari taiati fdeluta pentru ca da dulceata,arbagic capatani intregi,in rest procedez la fel. Mod de preparare zarzavat de ciorba, pentru iarna (fara conservant): Zarzavat uscat pentru iarnă ingrediente:
Pe cat este de gustoasa, pe atat de usor este de preparat. Verdeata se taie marunt, ardeiul iute se taie felii. Ideala pentru ciorbe, tocanite, sosuri, etc.
Ardeii se spala se curata si se dau prin robot sau masina de tocat.
Se pune zarzavatul in borcane, cu tot cu zeama, se pune deasupra o lingurita de sare si se infileteaza borcanele. Ardeii se curata de seminte si de cotoare, varza se taie fideluta, morcovii si telina se dau pe razatoare. Zarzavat pentru ciorbe este reteta preferata de mine deoarece foarte important ca si iarna sa oferim organismului vitaminele necesare imunitatii.
Zarzavat de supa ciorba pentru iarna cu verdeturi si legume proaspete o reteta simpla si fara conservanti. Morcovi telina pastarnac patrunjel mod de preparare: In se rad toate zarzavaturile pe o razatoare cu gaurile mari.
Vinete coapte la borcan pentru iarna. Ciorbe la borcan diva in reteta culinara bucataras. Zarzavat de ciorba pentru iarna.
Ciorbe la borcan diva in reteta culinara bucataras.
Zarzavat pentru iarna la borcan este reteta de care are nevoie fiecare gospodina. Vinete coapte la borcan pentru iarna. Ingrediente 3 kg rosii 3 kg ardei gras gogosari kapia 2 kg morcov 1 kg telina radacina 1 kg patrunjel.
Ideala pentru ciorbe, tocanite, sosuri, etc. ■ taiem cu razatoarea mare: Asadar, de dimineata o incursiune la piata pentru legume proaspete si gustoase.
Anul trecut nu am pus zarzavat pentru iarna conserve. Zarzavat pentru ciorbe este reteta preferata de mine deoarece foarte important ca si iarna sa oferim organismului vitaminele necesare imunitatii. Pe cat este de gustoasa, pe atat de usor este de preparat.
● pentru 7 borcane de 720 ml.
O portie inseamna un castron. Se curata legumele foarte bine, se taie in cuburi. Verdeata se taie marunt, ardeiul iute se taie felii.
Berbagi :
Posting Komentar
untuk "Zarzavat Pentru Iarna Cu Morcov Telina"
Posting Komentar untuk "Zarzavat Pentru Iarna Cu Morcov Telina"